Τρόποι αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε τρεις ή τέσσερις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται με συστημένο δέμα (ΕΛΤΑ) σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.goodlifetheory.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Ενδεικτικά:

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα με μοναδική εξαίρεση τις μονοδόσεις.

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας και εντός Ευρωπαϊκής ένωσης κοστίζουν:

• 20 € αν το καλάθι σας έχει βάρος από 1 gr έως 1000 gr και υπάρχει προσαύξηση περίπου 10€/extra κιλό μέχρι τα 10kg. Για την ακριβή χρέωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι παραγγελίες για την Κύπρο κοστίζουν:

• 20 € αν το καλάθι σας έχει βάρος από 1 gr έως 2 kg και υπάρχει προσαύξηση περίπου 4€/extra κιλό μέχρι τα 10kg. Για την ακριβή χρέωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.