Η εταιρία μας - GOODLIFE THEORY

Η εταιρΕια

Η GOODLIFE THEORY ιδρύθηκε το 2021. Η ιδέα γεννήθηκε στις αρχές του 2020. Τότε που άλλαξε η ρουτίνα σε σχεδόν όλα. Γιατί όλα είχαν μια σειρά, ένα μοτίβο και αυτό ξαφνικά άλλαξε. Ανακάλυψες τι πραγματικά χρειάζεσαι, τι έχεις ανάγκη. Είχες ξεχάσει πως είναι να είσαι απλά εσύ. Να μην είσαι τέλεια..

Τότε μας ήρθε μια ιδέα: Να φτιάξουμε μια σειρά καλλυντικών που να προάγει την υγεία της επιδερμίδας. Και σαν αποτέλεσμα αυτής της καλής υγείας να έρχεται το ορατό αποτέλεσμα. Μια σειρά που θα κάνει το δέρμα να είναι τόσο αισθητά απαλό, λαμπερό και υγιές, ώστε να είναι αυτόφωτο. Να ξοδεύεις λιγότερα χρήματα, λιγότερο χρόνο, να κάνεις λιγότερες περιττές αγορές. Και τα προϊόντα μας να είναι με όσο πιο φυσικά και αγνά συστατικά γίνεται, αλλά να κάνουν πάντα και τη δουλειά που υπόσχονται.

Και αυτό το πετύχαμε με κόπο, επαγγελματισμό και αγάπη. Να δημιουργήσουμε μια boutique εταιρία καλλυντικών με περιορισμένη και ελεγχόμενη παραγωγή για να διατηρείται η ποιότητα σε όλα. Από το προϊόν μέχρι το service. Πληρώντας όλα τα διεθνή πρότυπα παραγωγής.

Και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε και στο μέλλον: Να δημιουργούμε προϊόντα 100% ασφαλή, αποτελεσματικά και προσιτά. Με τη ζωντάνια, το κέφι και τη φαντασία ενός παιδιού. Έχει ανάγκη ο κόσμος μας από φαντασία και αλήθεια. Και τα καλλυντικά μας επίσης.